Bewegingsstudio Fit & SlankHoogstratensebaan 735111 EZ Baarle-Nassau+31 (0) 13-5039323
Bewegingsstudio Fit & Slank

Afslanken


Protiplan

Proteïne dieet

Met Protiplan verlies je gewicht in 3 fasen. Het is belangrijk dat je alle fasen goed doorloopt. Dit zorgt voor een balans van het lichaam. In alle fasen zijn er 6 eetmomenten per dag, dus je gaat niet minder eten. Je gaat alleen anders eten: minder koolhydraten (low carb) en meer eiwitten (high protein).

Meer over Protiplan

Slinc

Verantwoord afvallen

Wilt u liever normaal blijven eten, maar toch snel afvallen? Dat kan met Slinc.
Het Slinc concept bestaat uit een gezond en gevarieerd voedingsprogramma met een aanvulling van voedingssupplementen,beweging en (mentale)begeleiding. Het is al jaren een succes in mijn studio.

Meer over Slinc

Aanvullend

Ondersteunende producten

Draineur

Een heerlijke zoete drank met vochtafdrijvende werking. Zijn lichte zoete perzik-thee smaak maken van hem de geschikte slankheids partner door de hele dag. Bevordert op natuurlijke wijze de afvoer van overtollig vocht, helpt afvalstoffen en toxines die zijn opgeslagen zijn in het lichaam te verwijderen.

Gebruik: 1 stick per dag op te lossen in 1,5 liter koud water.

Fatburner

Perfect ter ondersteuning van uw afslankproces. De frisse ananasdrank ondersteunt het lichaam om lichaamsvet te verbranden, bevordert de afvoer van overtollig vocht, verhoogt het energieverbruik door warmteproductie en ondersteunt zowel het vet metabolisme als de glykemische index regulatie. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat: Wanneer men 60 dagen 2 sticks per dag gebruikt zonder aanpassingen in eet- en beweeggewoonten gemiddeld 5,7% vetmassa afvalt. Bij een startgewicht van 80 kilo betekent dit een gewichtsverlies van 4.56 kilo!!

Gebruik: maximaal 3 sticks per dag. Eén stick oplossen in 200 ml koud water.

 

Voeding

Voor mensen die meerdere kilo’s af willen vallen adviseren wij om uw eetpatroon aan te pakken . Bij Fit & Slank kan u kiezen tussen het Protiplan eiwitdieet. Dit bestaat uit een divers aanbod aan maaltijdvervangers en tussendoortjes. Of het voedingsprogramma Slinc waar al veel positieve resultaten met zijn geboekt. U kan ook een combinatie van beide maken. Hiermee bereikt u snel uw streefgewicht zonder hongergevoel.

Bent u geïnteresseerd
in Fit & Slank?


Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met onze studio. Bel of kom langs voor het maken van een afspraak. Voor onze openingstijden bekijkt u de contactpagina. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31(0)13 - 5039323.

Contact opnemen