Bewegingsstudio Fit & SlankHoogstratensebaan 735111 EZ Baarle-Nassau+31 (0) 13-5039323
Bewegingsstudio Fit & Slank

Slinc


Slinc. helpt u in uw strijd tegen overgewicht, het maakt u bewust van een gezonde levensstijl en begeleidt u naar uw uiteindelijke doel; op gewicht blijven.

Afslanken is slechts de weg die u bewandelt naar het einddoel : Balans

U wilt graag afvallen, maar wat u vooral wilt, is dat die kilo’s ook niet meer aankomen: het gevreesde jojo-effect. Om dat te bereiken, is er meer nodig dan alleen maar die overtollige kilo’s kwijt raken. Een verandering in uw eetgedrag, levensstijl en instelling is nodig om balans in uw gewicht en in uw leven te creëren.

Zo begint u bij Fase 1 op 1000 tot 1200 kcal. Tijdens Fase 1 en 2 is er een aanvulling van de Slinc.Fit en Slinc.Shaper. U eindigt in Fase 3 op 1800 tot 2000 kcal voor een vrouw en voor een man 2300 tot 2500 kcal. Tijdens Fase 3 is de aanvulling van Slinc.Balance om beter op gewicht te blijven.

Er zijn zes eetmomenten per dag, dus om de 2 tot 2,5 uur mag u iets eten wat de stofwisseling bevordert. Het programma is goed inpasbaar in een gezinssituatie, omdat u tijdens het diner gewoon mee kunt eten.

U ontvangt per fase een compleet startpakket waar u alle informatie in terugvindt over de werking van het programma, de eetmomenten over de dag, de voedingssupplementen, wat u wel en niet mag eten/drinken, de opbouw van de fasen, recepten en tips.

U volgt het programma onder persoonlijke begeleiding van uw coach. Er is een wekelijkse weging waarbij uw gewicht, uw vetmassa en vetvrije massa  wordt gemeten. Uw coach bespreekt met u het resultaat van de weging en hoe uw programma verloopt.

Naast het voedingsprogramma en de begeleiding vormt beweging ook een van de onderdelen van het Slinc. concept. Uw coach stelt voor u een bewegings- of behandelplan op.

Om dit intensieve traject te ondersteunen is er het persoonlijke programmaboek ‘My way of life’. Met opdrachten, tips en weetjes, een eetdagboek, voor- en na foto’s schrijft u uw eigen persoonlijke leerboek.

Een werkboek dat u bijhoudt gedurende één jaar. Met wekelijkse opdrachten blijft u gefocust op uw doel: uw gewicht behouden. My way of life geeft u meer inzicht in de mentale verandering, in de huidige levensstijl en –instelling en hoe u dit kan veranderen om uw gewicht goed te behouden.

Bent u geïnteresseerd
in Fit & Slank?


Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met onze studio. Bel of kom langs voor het maken van een afspraak. Voor onze openingstijden bekijkt u de contactpagina. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31(0)13 - 5039323.

Contact opnemen