Bewegingsstudio Fit & SlankHoogstratensebaan 735111 EZ Baarle-Nassau+31 (0) 13-5039323
Bewegingsstudio Fit & Slank

Powerfit


De Thermo Fysische Methode is al dertig jaar een succes: Geen nieuwe methode maar één die zijn sporen reeds heeft verdiend. Op universiteiten in Nederland en België is de Thermo Fysische Methode uitvoerig onderzocht en de onderzoekers op beide universiteiten waren onder de indruk van de resultaten.

De Powerfit warmtecabine berust op de TF Methode. In de cabine, die wordt verwarmd tot 37 graden door infraroodstraling, doe je gedurende een 30-tal minuten doelgerichte oefeningen. De bewegingen worden liggend uitgevoerd zodat rug en gewrichten ontlast worden.

De combinatie van warmte en intensespieractiviteit zorgt voor een snelle vetafbraak. De infraroodwarmtestraling dringt diep door de huid en de vetlaag en zorgt voor ontgifting (verbeterde stofwisseling) en stimuleert de doorbloeding waardoor ook de huid mooier, strakker en gezonder wordt. De warmtestraling werkt ook in op de spieren en voorkomt daarmee spierpijn. Het hoofd ligt buiten de cabine en blijft daardoor koel.

U werkt aan een goede conditie en spieropbouw door 2x per week te trainen. De Powerfit is ook ideaal als u uw figuur en uw conditie op peil wil houden met één training per week. Ook biedt Fit & Slank verantwoordelijke bewegingsprogramma’s aan senioren en vrouwen met lichamelijke klachten. Het wordt zelfs aangeraden om dan niet met bewegen te stoppen.

Resultaten

  • Snel en effectief plaatselijk of algeheel afslanken door groot energieverbruik
  • Sterke verbetering van stofwisseling, afweersystemen en doorbloeding van lichaam en huid
  • Enorme conditieverbetering, verlichting van veel reumatische en gewrichtsklachten
  • Zeer positieve effecten op stress en slaapstoornissen
  • Bestrijding van cellulite
  • Positief effect op hoge bloeddruk

Bent u geïnteresseerd
in Fit & Slank?


Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met onze studio. Bel of kom langs voor het maken van een afspraak. Voor onze openingstijden bekijkt u de contactpagina. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31(0)13 - 5039323.

Contact opnemen