Bewegingsstudio Fit & SlankHoogstratensebaan 735111 EZ Baarle-Nassau+31 (0) 13-5039323
Bewegingsstudio Fit & Slank

Arasys


Arasys - Medisch ontwikkeld

De basis van Arasys ligt in de medische sector. De Brits medisch wetenschapper, die met zijn team ook aan de wieg heeft gestaan van de huidige pacemaker, ontwikkelde het apparaat voor de behandeling van MS-patiënten. Na intensief onderzoek naar de werking van het spierstelsel kwam hij er achter, dat niet alleen het beoogde resultaat met de spieren werd bereikt, namelijk een betere doorbloeding en versteviging van de spieren, maar dat ook het vet rond de spieren werd afgebroken. Door middel van aanvullend onderzoek werd de Arasys doorontwikkeld als afslanksysteem. In Engeland is het al sinds jaren de nummer 1 op afslankgebied. 

Hoe werkt de Arasys

Bij de behandeling worden specifieke probleemgebieden van uw lichaam behandeld. Er vindt een samentrekking van de spieren plaats en de energie die hiervoor nodig is moeten de spieren echter zelf  leveren, waardoor uiteindelijk de spieren niet alleen steviger worden, maar ook het vet rond de spieren wordt afgebroken. Door veel water te drinken , worden de afvalstoffen afgevoerd. Door sterkere spieren bereikt u het gewenste resultaat: afslanken, een strakkere buik, dijen, heupen, billen of taille.

Afslanken in 17 minuten

Een behandeling duurt slechts 17 min ( 23 min voor mannen ) en staat gelijk aan 2 tot 3 uur actief sporten. De contracties zijn vergelijkbaar met 300 sit-ups en 400 been spieroefeningen. De behandeling is dus heel intensief, maar -niet onbelangrijk- pijnloos en van spierpijn is geen sprake. Een totaal van 10 behandelingen, in drie á vier weken, resulteert in een zichtbaar en meetbaar verlies van centimeters .  Tevreden klanten komen terug om hun "Arasys  shape" te onder- en behouden.

Voor wie ?      Het inzetten van de Arasys is voor veel mensen geschikt. De Arasys kan bv worden ingezet om:

  • Afslanken : om tijdens een afslankkuur de laatste moeilijke kilo's te verwijderen
  • Figuurcorrectie : voor bv een speciale gebeurtenis (bruiloft,vakantie,feest,..)
  • Opbouw en versterking van spiermassa
  • Huidversteviging , bestrijding van cellulitis
  • Ook ideaal voor mensen die vanwege hun gezondheid geen sport kunnen beoefenen, zoals rugklachten, sportblessures, fybromyalgie, ..
  • Dé oplossing voor ieder die wel willen afslanken (sporten) maar geen tijd of zin hebben om te sporten.
  • Afbraak van afvalstoffen, versnellen van spijsvertering en het verbeteren van de bloedcirculatie.
  • Ter ondersteuning van de sportsessies of om tijdens sportblessures de spieren in conditite te houden.

Bent u geïnteresseerd
in Fit & Slank?


Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met onze studio. Bel of kom langs voor het maken van een afspraak. Voor onze openingstijden bekijkt u de contactpagina. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31(0)13 - 5039323.

Contact opnemen